Derma -Roller behandeling bestaat uit:

Reiniging
met een borstelreiniging apparaat

Glycol peeling
verwijderen van dode huidcellen egalere & strakkere huid

Derma- Roller massage                                                                                                                                        gezicht – hals

Keuze uit
1. serum & masker /
2. rijke emulsie concentraat serum dat wordt ingesluist met ultrasound of ionisatie

Massage met herstellende kalmerende emulsie
gezicht-hals met coldhammer

Afsluiting
met een dagcrème en oogverzorging

Prijs: € 69,00
Duur: 45 min.

Wat houdt een Derma-Roller behandeling in?

Een strakke huid

De Derma-Roller maakt uw huid strakker, steviger en gladder en geeft uw huid een mooie teint. De microkanaaltjes zetten uw huid aan tot aanmaak van collageen en elastine. Fijne lijntjes en rimpels vervagen te en de stevigheid en huidstructuur te verbeteren. Er wordt gebruik gemaakt van een roller met honderden minuscule naaldjes van chirurgisch staal die vele micro gaatjes in de opperhuid maken zonder de huid te beschadigen.

Dubbele werking

De kleine prikkels stimuleren de aanmaak van collageen en elastine in uw huid. Deze stoffen zijn verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van uw huid, fijne lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan elastine en collageen.

De Derma-roller zorgt voor een verhoogde aanmaak van deze stoffen en daarom ziet u al snel dat fijne lijntjes en rimpels vervagen. De naaldjes creëren duizenden micro gaatjes tot in de diepere huidlagen na de behandeling wordt er een serum aangebracht afgestemd op uw huidtype en huidprobleem.

De effectieve opname van de werkzame stoffen uit het serum is vele malen groter dan bij normaal gebruik van een serum door de gelijktijdig werking van micro needling en het serum wordt uw huid voller, gladder steviger en strakker.

De Derma- Roller is uitermate geschikt als anit-aging apparaat en zeer effectief bij huidverslapping – rimpels – acne littekens – grove poriën – hyperpigmentatie -doorbloedingsproblemen (couperose) -stria – cellulitis.

Hij is geschikt voor elke zone van het gelaat en het lichaam. Behandeling met Derma – Roller kan bij ieder huidtype worden toegepast en is niet leeftijdsgebonden. Het aantal behandelingen kent geen maximum.

Je voelt gewoon hoe de werkstoffen worden opgenomen. Je voelt het je ziet het!

De Derma—Roller behandeling stimuleert huidvernieuwing en zorgt ervoor dat de huid een frisse en jonge uitstraling krijgt.