Kennis over het verzorgen en verbeteren van uw huid.

Een huidprobleem kan erg vervelend zijn! Het is vaak wat iedereen kan zien en waar je heel onzeker over kunt voelen. Heel belangrijk dus dat we je goed kunnen adviseren en ervoor zorgen dat jij weer kunt stralen. Op basis van een goede huidanalyse en jouw persoonlijke wensen kunnen we een goed behandelplan voor je maken.

 

 

Schoonheidssalon Beau Elle biedt oplossingen voor huidproblemen zoals,
vermindering van rimpels “kraaienpoten” fijne lijntjes – verslapte huid – Acné –  littekens van acné – rode gevoelige couperose huid – rosacea – een vale huid slecht doorbloede huid – vochtarme huid – pigmentvlekken.

Om de huidproblemen te kunnen aanpakken werkt schoonheidssalon Beau Elle met de nieuwste professionele apparatuur met daarbij rijke geconcentreerde werkstoffen zoals serums – ampullen – luxe peel-off maskers en vliesmaskers met hyaluronzuur, collageen , elastine , vitaminen A & C.

Het verschil tussen huidverzorging & huidverbetering is dat bij huidverzorging alleen de bovenste laag van de opperhuid wordt behandeld. Je reinigt de huid met een reiniging product, je voed je huid met een dag en nachtcrème, serum en masker ,de dode huidcellen in de bovenste laag zwellen op door de huidverzorgingsproducten en worden hierdoor intens gevoed , waardoor de huid een frisse uitstraling krijgt en zacht en soepel en ontspannend aanvoelt.

 

Als je praat over huidverbetering dan worden de diepe lagen van de opperhuid behandeld ,om de huid te stimuleren en nieuwe huidcellen aan te maken.

Dit kan op verschillende manieren door bijvoorbeeld het gebruik van professioneel specialistisch apparatuur d.m.v.

Microdermabrasie – Skin scrubber – Hoogfrequent – Hydradermie dubbele Ionisatie – Ultrasound – Magic Gloves

Of manueel d.m.v. Dermaroller/ meso needles – Bindweefsel massage – Acid fruitzuren peeling – beiden methodes kunnen worden toegepast bij schoonheidssalon Beau Elle.

Deze behandelingen stimuleren de basaalcellenlaag 5e laag van de huid om nieuwe cellen te maken. Hierdoor kunnen zoals hyaluronzuur , collageen ,elastine, retinol, liposomen en andere werkzame stoffen die in serums  – maskers en crèmes zitten beter worden opgenomen door de huid en worden hierdoor ook dieper in de huid gebracht .

Talg kan makkelijker weg waardoor er minder comedonen ( mee eters) en milia’s ( gerste korrels) ontstaan. Hierdoor worden huidproblemen makkelijker opgelost en is de huid beter in staat om hyaluronzuur , collageen en elastine aan te maken wat zorgt voor een steviger huid.

Huidverjonging

Hier ga je weer een stap verder. Hierbij probeer je de huid te verjongen en huidveroudering te vertragen. Dit kan je bereiken door de huid werkzame stoffen te geven die de huid tekort komt en zelf niet meer voldoende kan aanmaken zoals collageen – elastine en hyaluronzuur. Dit zijn huideigen stoffen die van nature worden aangemaakt in de huid.

De fibrolasten(bindweefselcellen) die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur worden naarmate we ouder worden minder actief en worden luier en de celdeling wordt trager. Hierdoor gaat onze huid verouderen de activiteit van de huid wordt minder en waardoor er minder collageen, elastine en hyaluronzuur wordt aangemaakt. Hierbij te denken aan rimpels , huidverslapping en een slechte doorbloeding van de huid .
Collageen elastine en hyaluronzuur die van nature in onze huid voorkomen zijn zeer belangrijk om onze huid in goede conditie te houden hierbij te denken aan een mooie stevige huid, met een goede vochtbalans en een goed doorbloeding van de huid.

Vanaf je 25e levensjaar is het al belangrijk om huidveroudering tegen te gaan door middel van huidverbeterende behandelingen en de juiste huidverzorging.

In menopauze ( bij maar liefst minimaal 30% van de vrouwen ) slaat de veroudering ineens hard toe door vermindering van oestrogeen.
De oestrogeenproductie piekt rond de leeftijd van 25 jaar , daalt vervolgens tussen de leeftijd van 30 & 40 jaar en daalt daarna drastisch. Omdat het algemene niveau van oestrogeen daalt, is de huid niet meer zo veerkrachtig als vroeger. In plaats daarvan neemt de hoeveelheid collageen en elastine in de huid af waardoor de huid droger wordt en haar elasticiteit verliest.

Dit proces wordt nog eens versneld wanneer de huid veelvuldig wordt blootgesteld aan UV straling van de zon of zonnebank!

Bekijk alle behandelingen