Het beste is om te starten met een volledige kuur van 6 behandelingen. Dan zal je het meeste effect zien, om daarna te onderhouden adviseer ik de massage eens per 4 à 6 weken te herhalen.                                          Dit kan als aanvulling op een reguliere gezichtsbehandeling.

Prijs: € 42,50
Duur: 30 min.

 

Twijfel je of het iets voor jou is?

Ik adviseer een bindweefselmassage in elk geval bij:

  1. Rimpels
  2. Fijne lijntjes
  3. Kraaienpootjes
  4. Littekens ( Bijv. van acne )
  5. Verslapte huid
  6. Slecht doorbloede huid
  7. Droge schilferige huid
  8. Rokershuid
  9. Vale huid

Een gewone gezichtsmassage is heerlijk ontspannend, maar wil je je huid iets extra’s geven een boost?

Dan is een bindweefselmassage wellicht wat je zoekt.

 

Waarom een bindweefselmassage?

Je huid bestaat uit meerdere huidlagen. In de diepere huidlagen zit ons bindweefsel dit bevat onder meer collageen en elastine. Dit zijn vezels die helpen om je huid stevig en elastisch te houden.

Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van collageen en elastine af. Je huid verliest stevigheid, flexibiliteit en elasticiteit, met als resultaat rimpels en een verslapte huid.

Ook zaken als stress, spierspanning, roken, alcohol en zonlicht UV stralen zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. Ze verminderen de doorbloeding in je huid hierdoor krijgt de huid minder zuurstof en worden afvalstoffen niet goed afgevoerd. Ook dat zorgt voor rimpels-vlekjes-bleke huid.

Is het pijnlijk?

Dat valt erg mee. Een bindweefselmassage kan vooral de eerste keer op sommige plekken wel een beetje gevoelig en oncomfortabel zijn. Dit kan als er kleine verklevingen in de huid zitten die worden weg gemasseerd. In het begin is dat soms wat gevoelig, maar dat betekent ook dat het hard nodig is. Na een tijdje kan de massage ook ontspannend zijn.

Wat zijn de effecten van een bindweefselmassage?

Je zult merken dat je huid gezonder er uit gaat zien door verbeterde doorbloeding krijgt je gezicht weer een stralende teint. Het vermindert ook de zichtbaarheid van kraaienpootjes rimpels littekens vlekjes en zelfs acne., maar ook voordat je zichtbare huidklachten hebt is een bindweefselmassage aan te raden. Je voorkomt of vertraagt namelijk ook het ontstaan van huid veroudering.