Met deze natuurlijke huidverjonging techniek dringen hoogwaardige werkstoffen d.m.v. ultrasone geluidsgolven diep in de huid. Deze golven zorgen voor een micromassage in de huid en verwarmen en activeren deze. Ook, duwen’’ de ultrasone golven werkzame stoffen zoals vitamines, mineralen en collageen door de eerste huidlagen heen naar dieperliggende huidlagen waar de cellen van de huid en celkern hebben hier vindt de celstofwisseling plaats en doen de stoffen uit bv een ampul -serum concentraat hun werk.

Zo wordt het huidweefsel sterker en zorgt naast verbetering van couperose, zwelling en roodheid ook voor een betere afvoer van de afvalstoffen vanuit de cellen. De huid wordt steviger, de huidfuncties worden verbeterd en versnelt genezingsprocessen het gaat rimpelvorming tegen en verhoogt de opname van werkstoffen De huid werkt van binnenuit aan herstel en verjonging.

De geluidsgolven worden gecombineerd met stroom, hierdoor worden ook de spiertjes gestimuleerd waardoor de huid een betere doorbloeding en betere zuurstofopname krijgt. Het resultaat is een steviger huid, strakker in je vel, huidcellen zijn weer actief.

De voordelen van ultrasound behandeling:
Een betere doorbloedig Het lymfesysteem werkt beter Voeding stoffen worden naar de levende cellagen gebracht De huid wordt strakker en steviger Vocht ophopingen en donkere kringen verminderen

Reiniging
Met borstelreiniging apparaat

Diepte reiniging
d.m.v. een lysing verwijderen van dode huidcellen

Ultrasound micro huidmassage
Insluizen geconcentreerd serum voor gelaat en serum voor oog zone

Vliesmasker
Collageen & hyaluronzuur

Afsluiting
Met dagcrème en oog crème

Meest effectief wanneer de algehele ultrasound lifting behandeling plaats vindt om de 4 tot 6 weken

Kuur 5 x €262,50 i.p.v. €310,00

Prijs: €62,00
Duur: 45 min.