Bij salon Beau Elle kunt u terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen zoals ontspannende complete gezichtsbehandelingen, luxe maskerbehandelingen, huidverbetering & huidverjonging, eyelashes epileren & harsen en lichaamsbehandelingen.

Ik werk daarbij zeer resultaat gericht omdat er bij elke behandeling gebruik gemaakt wordt van zuiver plantaardige huidverzorging producten met hoogwaardige geconcentreerde werkstoffen.

De huidverzorgingslijnen waarmee in de salon wordt gewerkt zijn dierproef vrij en parabenen vrij.

Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken op het gebied van specialistische apparatuur waardoor maskers, serums, ampullen, hyaluronzuur Vit A,C & E in de huid gebracht (ingesluist) kunnen worden door middel van Ultrasound geluidsgolven, ionisatie en needling waardoor er een optimaal resultaat bereikt kan worden.

Voor huidverbetering en huidverjonging wordt er gebruik gemaakt van specialistisch apparatuur Elite microdermabrassie, skinscrubber, magic glove, hydradermy lifting en dubbele ionisatie , ultrasound en manuele bindweefselmassage, dermaroller, cupping, bindweefselrollers en fruitzuren.

Even voorstellen!

Ik ben Anita Vellinga,

ik heb mijn schoonheidsspecialiste opleiding gevolgd bij het Gelders Opleidingsinstituut te Arnhem. Mijn STIVAS diploma schoonheidsspecialiste heb ik behaald in 1992. Daarna heb de uitgebreide voortgezette opleiding schoonheidsspecialist huidspecialist gevolgd nadat ik was afgestudeerd ben ik werkzaam geweest bij huid instituut de Cameleon en heb daarbij mijn ervaringen opgedaan om verder door te stromen als zelfstandige schoonheidsspecialist. Sinds juni 1994 ben ik mijn eigen schoonheidssalon begonnen en heb daarbij ruim inmiddels 26 jaar ervaring.

De laatste decennia heb ik naast mijn kennis als schoonheidsspecialist en huidspecialist mij ook gespecialiseerd in Huidverbetering & Huidverjonging. Hiervoor heb ik de masterclass opleidingen gevolgd en succesvol afgerond en mijn diploma’s hiervoor behaald.

Regelmatig volg ik nog cursussen, trainingen, en workshops om mijn kennis up to date te houden en bezoek de jaarlijkse beauty vakbeurzen voor de schoonheidsspecialist – huidspecialist – dermatologie om zo goed mogelijk aan te sluiten met de nieuwe technieken en actief bezig te zijn met de nieuwste ontwikkelingen omtrent mijn vakgebied.

Ik verwelkom je ook graag in mijn salon om de behandelingen zelf te ervaren.

Voelen – Ervaren – Beleven!